En gemensam plattform för fredsbyggande

  Inledning  *  Hem  * Egenskaper för fred * Nycklar till fred 

Kan vi hitta svar genom att tänka annorlunda? Vad har alla människor gemensamt? Det finns en energi i alla levande ting. Livsenergi. Genom att observera och studera livsenergin kan alla människor komma överens om något. Vi kan bygga broar mellan kulturer, religioner och nationer. Svaren är rätt framför våra ögon när vi har tid att stanna upp och tänka.

När vi betraktar i världen
är det känslor som är orsaken till våld och krig. Girighet. Hämndlyst. Själviskhet. Anklagelser. Det är känslor som driver agerande i allt mänskligt liv. Vi behöver insikt i människans psyke. Är det möjligt att stoppa krig genom att lära oss att behandla känslor?

Vi måste lära oss att förlåta som en viktig del i fredsarbetet. - Vi kan alla lära oss att sätta smärtsamma minnen bakom oss. Det behövs för att skapa varaktig fred. Det är svårt att peka på andra och berätta för dem vad de ska göra. Vi behöver faktiskt börja med oss ​​själva!

Den svenska delen av webbplatsen är översatt av Google Translator. Jag är norsk, och försöker så gott jag kan att göra sidan förståeligt på svenska.

Ingers nya nettsida

NY! Föreläsningar och workshops i Norden
 

Kan du instämma i detta?
 • Det finns en energi i alla levande ting. Livsenergi.
 • Livsenergin är vad som skiljer en människa från en skulptur.
 • Livsenergin är gemensam för alla människor, oavsett språk, religion och färg.
 • Livsenergin accepterar oss precis som vi är, var vi bor, vad vi än gör.
 • Livet Energin accepterar alla våra val och ger oss nya möjligheter hela tiden.
  Livsenergin dömer inte ... Vi måste inse att vi människor dömer oss själva och varandra.
 • Livsenergin tar ingen sida i konflikter eller krig. Det ger liv åt alla de stridande parterna. Den är neutral.
 • Den livsenergi skapar inte konflikter. Det bara är.

 

Bilden ovan visar hur det är idag ... Vi förväntar oss passivt att någon ska reda ut för oss. Observera att den lilla pojken är den enda undrar om helt andra saker ...
Kanske mera av oss borde se nya vägar?

Klicka på bilden för att göra den större

Varje människa är en del av mänskligheten. Individens val påverkar helheten. Därför måste vi börja med oss ​​själva för att skapa en bra värld.
Tänk dig att i skolor och universitet, arbetsplatser, - i statliga byggnader och stadshus över hela världen ...i Radio och TV... och hemma i köket ... alla talar om hur vi kan skapa fred och rättvisa i världen genom att tänka på ett nytt sätt. Genom att lära sig känna igen känslor - och att förlåta. Tänk på förlåtelse var samtalsämnet överallt!

Det handlar om inställning till livet. Att upptäcka att vi tillsammans är en stor medveten organism. Tillsammans är vi en stor familj. Varje människa har en uppgift när vi ser på oss själva
som betydlesefulla.

När du arbetar med alla dessa egenskaper får du nya idéer om hur man kan skapa fred på jorden

Inger Susaeg
 
Användning eller kopiering för webbplatser eller førr att skriva ut, vänligen kontakta

 

Här är exempel på hur du kan börja:

 • att acceptera oss själva som vi är.

 • att acceptera andra där de är på väg.

 • att förlåta oss själva och be andra om förlåtelse.

 • att förlåta andra.

 • se vår mångfald som värdefull och som en källa till glädje och utveckling.

 • att arbeta med att släppa fördomar för det som är annorlunda.

 • Aktivera alla goda egenskaper.

Vi ska inte att acceptera vår egen eller andras dåliga beteende!

Föreställ dig människor som har varit i krig med varandra ... Omfamna varandra. Sjunga med. Dansa tillsammans. Äta tillsammans. Vad är du villig att göra för att det skall ske?

När man tänker på det, tror jag du kommer att bli förvånad och fråga dig själv: "Varför har jag inte tänkt på det här förut"
Väl. Förändringarna händer nu!

Verktyg på en annan nätsida för frisläppande av ilska, sorg och frustration med mera

Webbutik

Detta arbete görs på fritiden, utan reklam eller stöd från myndigheterna. Om du använder den, kan du stödja mig. Tillsammans skapar vi en framtid i fred och rättvisa.

    

 

 

 

 


Ett meddelande från grundaren

Jag har arbetat med många olika saker och lärt livets skola. Sjöman, lärare, dagis, batik konstnär, dramapedagog. Under de senaste 17 åren har jag arbetat med egen utveckling. Därför har jag blivit engagerad i fredsarbete. Känslomässiga sår orsakar oss att tänka negativt. Jag menar fred på jorden måste börja med oss själva. Du och jag.

Jag har en annan idé. Vi i de rika länderna bör betala mer för varorna. Därför föreslår jag att de som
odlar eller tillverkar en produkt bör ha mer än alla de andra i försäljningskjedan. Jag tror att det är möjligt att skapa en internationell lag om detta
Det är dags att agera. Vi behöver verkligen uppskatta den fantastiska planeten vi bor på, glädjas i gemenskap med andra och framför allt,
engagera oss i allt som innehåller de goda värden.

Genom ett nära samarbete med min själs medvetande under många år, har jag fått inblick i den sanna naturen av existens. Partiklarna som allt består av är medvetande. De har programmerats för lång tid sedan, så att det fysiska livet på planeten är så det är. Jag har en annan hemsida som talar om detta. www.earthgrids.com. Jag kommunicerar och samarbeter med människor som är döda, men som bor i de högre dimensionerna
runt jorden. De arbetar mycket aktivt för att skapa fred på jorden mellan länder, kulturer och religioner. Det ger stor grund till optimism för framtiden.

Varm helsning från Inger Susaeg 
Jag är ansvarig för denna nettsidan.

Titta vad jag har funnit sedan dess!

Min särskilda historia

Jag har velat arbeta för fred i världen ända sedan jag var liten. I mitt sökande efter svar, har jag rest till många platser. År 2004 var jag i Hyderabad i Indien där jag besökte en vän.
Hon tog mig till ett brett spektrum av muslimska mausoleer att se all skönhet där. När vi passerade ingången blev jag medveten om en byggnad till höger. Hon berättade för mig att det var en moské som inte används. Det var så fredlig och vackert där, så jag gick över till trappan och satte sig ner en stund. Efter en stunds tystnad stod jag upp och plötsligt hörde jag en tydlig röst i örat: Vad vill du på min område? Jag hade vant mig rösterna i huvudet ett år innan detta hände, så jag
svarade att jag ville vara en bro mellan väst och muslimer. Jag visste att det var Mohammeds röst och han bekräftade det.
Jag minns att jag frågade honom om något som jag hade tänkt på. Det hade kommit till mig genom intuition: "Var du
den samma som Moses?" Han verkade förvånad, men svarade: "Ja, det stämmer".
Den dagen gav jag Mohammed /
Moses löfte att bygga broar mellan den muslimska familjen och resten av världen. Mitt engagemang för fred är en del av detta. När jag gör ett löfte till någon, gör jag alltid mitt bästa för att hålla det. Termen "västvärlden", menade jag faktiskt resten av världen. Jag anser att vi är en familj på jorden.

 

En annorlunda fredshistoria!

Bank 92351868408 (BNbank)  Swift (BIC): KBNONO22
IBAN:
NO6992351868408

Inger Susaeg

email

Telefon

 0047 75584615

Mobiltelefon

 0047 95154025