O platformă pentru a construi pacea și corectitudine
Google translator. Pentru a fi citit cu umor și o minte deschisa! :)

Introducere * Acasă *  Competențe care duc la pace 

Putem găsi răspunsuri de gândire diferit? Ceea ce toți oamenii au în comun? Există o energie în toate lucrurile vii. Viata de energie. Prin observarea și studierea energia vietii de viață, toți oamenii sunt de acord cu ceva. Putem construi punți între culturi, religii si natiuni. Răspunsurile sunt chiar în fața ochilor noștri atunci când avem timp să se oprească și să gândească.

Când ne uităm în lume există emoții, care sunt cauza violenței și a războiului. Lăcomia. Răzbunător. Egoism. Acuzațiile. Momentan nu sunt sentimente care conduce acțiunile tuturor vieții umane. Avem nevoie de introspecție în psihicul uman. Este posibil pentru a opri războiul, învățându-ne pentru a elibera emoțiile?

Trebuie să învățăm să iertăm ca o parte importantă a eforturilor de pace. - Noi toți putem învăța să afișezi amintiri dureroase în spatele nostru. Este necesar pentru a crea o pace durabilă. Este dificil să arate altora si sa le spun ce să facă. Avem nevoie de fapt să începem cu noi înșine!

Prelegeri în limba engleză
D
e constructii de poduri
Twitter

Pot esti de acord cu asta?

 • Există o energie în toate lucrurile vii. Energie de viața.

 • Enerie de viața este ceea ce separă un om dintr-o sculptura.

 • Energie de viața este comună tuturor oamenilor, indiferent de limbă, religie și culoare.

 • Energie de viața ne acceptă așa cum suntem, oriunde am locui, orice am face.

 • Energie de viața acceptă toate alegerile noastre și ne dă noi oportunități tot timpul.

 • Energie de viața nu judeca ... Trebuie să ne dăm seama că noi suntem cei care ne judecă și pe ceilalți.

 • Energie de viața nu ia nici o parte în conflicte sau războaie. Ea dă viață părțile aflate în conflict. Acesta este neutru.

 • Energia de viața nu creează conflicte. Pur și simplu există.

Imaginea de mai sus arată cum este ea astăzi ... Ne așteptăm pasiv pentru cineva rezolve pentru noi. Notă: Băiețelul este singurul să se întrebe privire alte lucruri în întregime ...
Poate că mai mulți dintre noi ar trebui să vedem noi drumuri?

Click pe imagine pentru al face mai mare.

Fiecare ființă umană este parte a umanității. Alegerile individuale afecteaza intreg. De aceea, trebuie să începem cu noi înșine, în scopul de a crea o lume bună.

Imaginați-vă că, în școli și universități, locurile de muncă, clădiri guvernamentale și primării din întreaga lume, în cafenele, la radio și televiziune și acasă, în bucătărie ... toata lumea vorbeste despre modul în care putem crea pacea și dreptatea în lume de gândire într-un mod nou. De a învăța să recunoască emoțiile - și de a ierta. Gândiți-vă de iertare a fost subiect de conversație peste tot locul!

Este vorba despre atitudinea față de viață. Pentru a descoperi că suntem împreună sunt o mare organism conștient. Impreuna noi suntem o mare familie. Fiecare om are o sarcină atunci când ne uităm la noi înșine înseamnă ridicare completă.

Atunci când interacționează cu toate aceste caracteristici, veți obține idei noi cu privire la modul de a aduce pacea pe pământ

Inger Susaeg   Gratuit pentru uz personal. Utilizați sau pentru copia site-uri sau de imprimare, vă rugăm să lua legatura cu

Aici sunt exemple de modul în care puteți începe:

 • să ne accepte așa cum suntem.

 • să accepte alte persoane în cazul în care acestea sunt pe drumul lor.

 • să ne ierte și să ceară iertare pentru alții.

 • de a ierta pe alții.

 • Pentru a vedea diversitatea noastră la fel de valoros ca o sursă de bucurie și de dezvoltare.

 • de lucru pentru a oferi prejudecăți față de picătură ce este diferit.

 • Activați toate calitățile bune.

Niciodată nu vom accepta comportamentul oamenilor cont propriu proprii sau ale altor rele.

Imaginați-vă de oameni care au fost în război unele cu altele ... Îmbrățișați reciproc. Sing-a lungul. Efectuarea împreună. Mânca împreună. Ce ești dispus faci pentru asta să se întâmple?

Când te gândești la asta, cred ca va fi surprins si intreaba-te: "De ce nu am gândit la acest lucru înainte" Bine. Modificările se întâmplă acum!

Instrumente pentru libertatea personală de furie si frustrare. Google

Acest lucru se face în timpul meu liber, fără reclame. Dacă îl folosiți, vă rugăm să-mi susțin. Împreună putem crea un viitor în pace și justiției.

 

Eu locuiesc în Norvegia


Un mesaj de la fondatorului
Am lucrat cu multe lucruri diferite, și a învățat de la scoala vietii. Sailor, profesor, gradinita, batic artistul, profesor de teatru. În ultimii 17 ani am lucrat cu auto-dezvoltare. De aceea, am fost implicat în munca de pace. Răni emoționale ne fac să ne gândim negativ. Adică pace pe pământ trebuie să înceapă cu noi înșine. Tu și cu mine.

Am o idee. Noi, cei din țările bogate ar trebui să plătească mai mult pentru produsele. De aceea, am sugera, că cei care cresc sau fabricarea unui element ar trebui să aibă mai mult decât toate celelalte link-urile din sistemul de vânzări. Cred că este posibil să se creeze o lege internațională pe această
Este timpul să acționăm. Avem într-adevăr nevoie pentru a aprecia planeta pe care traim uimitor, se bucură în comunitate cu alții și mai presus de toate, să se angajeze în ceea ce suntem preocupați de.

Prin colaborarea strânsă cu conștiința sufletului meu pentru mai mulți ani, am câștigat o perspectivă asupra adevăratei naturi a existenței. Particulele constau din tot ceea ce este conștientă. Ei au fost programate pe o perioadă lungă de timp de a fi de la civilizatiile eterice care au venit de la bordul navelor. Deci sa sculat viața fizică pe planeta noastră. Am un alt site web care vorbește despre acest lucru, mai ales în norvegiană și engleză. www.earthgrids.com. Am comunice și să colaboreze cu oamenii care sunt morți, ci trăiesc deasupra solului în dimensiuni eterice. Ele sunt acum foarte activă în ceea ce privește crearea păcii pe pământ dincolo de frontiere și religii. În "Camerele de Drepturile Omului". Nu este un motiv mult pentru optimism pentru viitor.

Ceea ce privește cald de la Inger Susaeg
Eu sunt responsabil pentru acest site.

Uite ce-am aflat de atunci!

Mea povestea special.

Am vrut să lucreze pentru pace în lume încă de când eram mic. In cautarea mea pentru răspunsuri, am călătorit în multe locuri. În 2004 am fost în Hyderabad, în India, unde am vizitat un prieten.

Ea ma dus la o gamă largă de mausolee musulmane pentru a vedea toate frumusetea acolo. Așa cum am trecut de intrare, am devenit conștient de o clădire la dreapta. Ea mi-a spus că a fost o moschee care nu a fost în uz. A fost atât de liniștit și frumos acolo, așa că am mers pe la scările și se așeză pentru o vreme. După un moment de tăcere m-am ridicat brusc și am auzit o voce clară în ureche: Ce vrei de la situl meu? Am obișnuit cu vocile din capul tău despre training cu un an înainte de acest lucru sa întâmplat, așa că am spus că voi fi o punte de legătură între Occidentul și musulmani. Știam că era vocea lui Mohammed și el a confirmat.

Îmi amintesc l-am întrebat despre ceva nu m-am gândit. Ea a venit la mine prin intuiție: Ai fost la fel ca Moise? Părea surprins, dar a răspuns: "Da, așa este.

A doua zi i-am dat promisiunea lui Mohammed / lui Mohamed de a construi punți între familie de musulmani și restul lumii. Angajamentul meu pentru pace este o parte din asta. Când fac o promisiune cuiva, eu fac mereu meu cel mai bun să-l păstrați.Termenul "lumea occidentală", m-am referit de fapt restul lumii. Eu cred suntem o familie de pe pământ.
Bank 9235 1868408 (BNbank)  Swift (BIC): KBNONO22
IBAN:
NO6992351868408

Inger Susaeg

email

Telefon

 0047 75584615

Telefon celular:

 0047 95154025