Η ειρήνη αρχίζει μέσα στους ανθρώπους

εισαγωγή  *  σπίτι  *  Ιδιότητες που οδηγούν στην ειρήνη  *

Μπορούμε να βρούμε απαντήσεις με τη σκέψη διαφορετικά; Τι είναι όλοι οι άνθρωποι έχουν κοινό; Υπάρχει μια ενέργεια σε όλα τα έμβια όντα. Ενέργειας της Ζωής. Με την παρατήρηση και τη μελέτη της ζωής της ενέργειας της ζωής, μπορούμε να ζήσουμε σε αρμονία με αυτό. Μπορούμε να χτίσουμε γέφυρες μεταξύ πολιτισμών, θρησκειών και εθνών. Οι απαντήσεις είναι μπροστά στα μάτια μας, όταν έχουμε το χρόνο να σταματήσει και να σκεφτεί.

Όταν κοιτάζουμε τον κόσμο υπάρχουν συναισθήματα που είναι η αιτία της βίας και του πολέμου. Η απληστία. Εκδικητικός. Ο εγωισμός. Καταγγελίες. Υπάρχουν συναισθήματα που οδηγούν τις ενέργειες της κάθε ανθρώπινης ζωής. Χρειαζόμαστε εικόνα της ανθρώπινης ψυχής. Είναι δυνατόν να σταματήσει τον πόλεμο με τη διδασκαλία μας για την επεξεργασία των συναισθημάτων;

Πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε ως ένα σημαντικό μέρος των ειρηνευτικών προσπαθειών. - Μπορούμε όλοι να μάθουμε να βάλει πίσω από οδυνηρές αναμνήσεις μας. Είναι απαραίτητη για τη δημιουργία διαρκούς ειρήνης. Είναι δύσκολο να επισημάνω τους άλλους και να τους πει τι να κάνουν. Θα πρέπει πραγματικά να ξεκινήσει με τον εαυτό μας!

Webshop

Διαλέξεις στα αγγλικά

Είμαι στο Twitter   και αξίες για να επικοινωνήσουν.

Μπορεί εμείς, όλοι οι άνθρωποι συμφωνούν στο εξής;

 • Υπάρχει μια ενέργεια σε όλα τα έμβια όντα. Ενέργειας της Ζωής.

 • Ενέργεια Η ζωή είναι αυτό που διαχωρίζει τον άνθρωπο από ένα γλυπτό.

 • Η ζωή της ενέργειας είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τη γλώσσα, τη θρησκεία και το χρώμα.

 • Ενέργειας της Ζωής μας δέχεται όπως είμαστε, όπου και αν ζουν, ό, τι κάνουμε.

 • Ενέργειας της Ζωής αποδέχεται όλες τις επιλογές μας και μας δίνει νέες ευκαιρίες για όλη την ώρα.

 • Ενέργειας της Ζωής δεν κρίνει ... Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ένας λαός που κρίνουμε τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον.

 • Ενέργειας της Ζωής δεν λαμβάνει θέση σε συγκρούσεις ή πολέμους. Δίνει ζωή στις αντιμαχόμενες πλευρές. Είναι ουδέτερο.

Η παραπάνω εικόνα δείχνει πώς είναι σήμερα ... Περιμένουμε παθητικά για κάποιον να ταξινομήσω για μας. Σημειώστε ότι το μικρό αγόρι είναι ο μόνος που αναρωτιέται για εντελώς διαφορετικά πράγματα ...
Ίσως περισσότερο από εμάς θα πρέπει να δούμε νέους δρόμους;

Κάντε κλικ στην εικόνα για να γίνει μεγαλύτερο.

Κάθε ανθρώπινο ον είναι μέρος της ανθρωπότητας. Τις επιλογές του ατόμου επηρεάζουν το σύνολο. Ως εκ τούτου, πρέπει να ξεκινήσουμε με τον εαυτό μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλό κόσμο.
Φανταστείτε ότι στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, στους χώρους εργασίας, - σε κυβερνητικά κτίρια και δημαρχεία σε όλο τον κόσμο ... και στο σπίτι στην κουζίνα ... όλοι μιλούν για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε την ειρήνη και τη δικαιοσύνη στον κόσμο, με τη σκέψη σε ένα νέο τρόπο. Με την εκμάθηση να αναγνωρίσουν τα συναισθήματα - και να συγχωρεί. Σκεφτείτε συγχώρεση ήταν το θέμα της συζήτησης σε όλη τη χώρα!
Είναι όλα σχετικά με τη στάση στη ζωή. Για να ανακαλύψετε ότι όλοι μαζί είναι μια μεγάλη συνειδητή οργανισμό. Μαζί είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Κάθε άνθρωπος έχει μια αποστολή, όταν κοιτάξουμε τους εαυτούς μας σημαίνει την πλήρη άρση.

Όταν έρχεστε σε επαφή με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορείτε να πάρετε νέες ιδέες για το πώς να φέρει την ειρήνη στη γη

Inger Susaeg   

Χρησιμοποιήστε ή για αντιγραφή ή εκτύπωση ιστοσελίδων, παρακαλούμε επικοινωνήστε

 

Εδώ είναι τα παραδείγματα για το πώς μπορείτε να ξεκινήσετε:

 • στους εαυτούς μας δέχεται όπως είμαστε.

 • να αποδέχονται τους άλλους που βρίσκονται στο δρόμο τους.

 • να μας συγχωρήσει και να ζητήσει συγχώρεση για τους άλλους.
  να συγχωρούμε τους άλλους.

 • Για να δείτε την ποικιλομορφία μας ως πολύτιμο ως πηγή απόλαυσης και της ανάπτυξης.

 • να εργαστούν για να αφήσει να πάει των προκαταλήψεων προς ό, τι είναι διαφορετικό.

 • Ενεργοποιήστε όλες τις καλές ποιότητες.

Φυσικά, δεν μας δέχονται την κακή συμπεριφορά από τον εαυτό μας ούτε τους άλλους ούτε αποτελούν

Εργαλεία για την προσωπική ελευθερία από το θυμό και την απογοήτευση. Google μετάφραση.

Φανταστείτε τους ανθρώπους που ήταν σε πόλεμο με το άλλο ... Αγκαλιάστε ο ένας τον άλλον. Τραγουδήστε μαζί. Εκτέλεση μαζί. Τρώγοντας μαζί. Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να συμβεί αυτό;

Όταν σκέφτεστε για αυτό, νομίζω ότι θα είναι έκπληξη και ρωτήστε τον εαυτό σας: Γιατί δεν έχω σκεφτεί αυτό πριν" Λοιπόν. Οι αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα!

   Ένα δώρο για αυτό το έργο ειρήνης

 

 

 
Ένα μήνυμα από τον ιδρυτή
Έχω δουλέψει με πολλά διαφορετικά πράγματα και να μάθει από το σχολείο της ζωής. Sailor, δάσκαλος, νηπιαγωγείο, μπατίκ καλλιτέχνης, δάσκαλος δράματος. Κατά τα τελευταία 17 χρόνια έχω δουλέψει με αυτο-ανάπτυξη. Ως εκ τούτου, έχω εμπλακεί στο έργο της ειρήνης. Συναισθηματική πληγές μας κάνουν να σκεφτούμε αρνητικά. Εννοώ την ειρήνη στη γη πρέπει να αρχίσει με τον εαυτό μας. Εσείς και εγώ.
Έχω
Το έργο αυτό γίνεται στον ελεύθερο χρόνο μου, χωρίς διαφημίσεις ή υποστήριξη από τις αρχές. Αν σας αρέσει, μπορείτε να εξετάσει τη στήριξη μου. Είμαι πολύ ευγνώμων για ακόμη ένα μικρό δώρο.μια ιδέα. Εμείς στις πλούσιες χώρες θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα για τα εμπορεύματα. Ως εκ τούτου, προτείνω, ότι εκείνοι που καλλιεργούν ή την κατασκευή ενός στοιχείου θα πρέπει να έχουν περισσότερα από όλες τις άλλες συνδέσεις στο είδος της αλυσίδας. Νομίζω ότι είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένα διεθνές δίκαιο σχετικά με αυτό
Είναι καιρός να δράσουμε. Πρέπει πραγματικά να εκτιμήσουν την εκπληκτική πλανήτη ζούμε, χαίρονται μαζί με άλλους και πάνω απ 'όλα, να συμμετάσχουν σε ό, τι μας απασχολεί.
Με τη στενή συνεργασία με τη συνείδηση ​​της ψυχής μου εδώ και πολλά χρόνια, έχω αποκτήσει γνώσεις σχετικά με την πραγματική φύση της ύπαρξης. Τα σωματίδια αποτελούνται από ό, τι είναι συνείδηση​​. Έχουν προγραμματιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε η φυσική προέλευση της ζωής στον πλανήτη. Έχω μια άλλη ιστοσελίδα που μιλάει γι 'αυτό, ως επί το πλείστον στα νορβηγικά και τα αγγλικά. www.earthgrids.com. I επικοινωνούν και να λειτουργούν καλά με τους ανθρώπους που είναι νεκροί, αλλά ζουν στις βασικές διαστάσεις της γης. Εργάζονται πολύ ενεργά με τους ανθρώπους να δημιουργήσουν την ειρήνη στη Γη πέραν των συνόρων και των θρησκειών. Δίνει μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον.

Έχω μια μεγάλη επιθυμία για την επίτευξη του τον Πάπα, μεγάλο ιμάμη του Μέκκα, οι patriarcs της ortodoc εκκλησία και άλλους ηγέτες των θρησκειών του κόσμου για να πει αυτό που έχω ανακαλύψει για το πώς σωματίδια σκοτεινής διεισδύσει μυαλά, τις ψυχές μας και φορείς.

Με θερμούς χαιρετισμούς από Inger Susaeg
Είμαι υπεύθυνος για αυτή την ιστοσελίδα.

See what I found out since then and about my commection with Mohammed since then in the newsletter December 2012

Ιδιαίτερη ιστορία μου.
Έχω ήθελε να είναι ένας εργαζόμενος της ειρήνης για την παγκόσμια ειρήνη από τότε που ήμουν παιδί. Στην αναζήτησή μου για τις απαντήσεις που έχω ταξιδέψει σε πολλά μέρη. Το 2004 επισκέφθηκα ένα φίλο στο Hyderabad στην Ινδία.
Μου πήρε στην τεράστια μουσουλμανική περιοχή τάφο εκεί για να δουν και να βιώσουν την ομορφιά του. Όπως είχαμε περάσει την είσοδο, ήμουν προσελκύονται σε ένα κτίριο προς τα δεξιά, η οποία είπε ήταν ένα τζαμί, δεν είναι σε χρήση. Ήταν τόσο γαλήνια και όμορφη, έτσι πήγα στο κατώφλι για να καθίσει. Μετά από λίγο στη σιωπή σηκώθηκα και ξαφνικά άκουσα μια σαφή φωνή στα αυτιά μου: Τι θέλεις εδώ στην περιοχή μου; Είχα συνηθίσει τις φωνές στο κεφάλι μου πίσω για ένα χρόνο, έτσι απάντησα: Θέλω να είμαι ένας οικοδόμος γέφυρα μεταξύ του δυτικού κόσμου και των μουσουλμάνων. Ήξερα ότι η φωνή ήταν η φωνή του Μωάμεθ και ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι.
Τώρα θυμάμαι ότι ρώτησα αν ο Μωάμεθ ήταν το ίδιο όπως ο Μωυσής και ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι πάρα πολύ. Είχε έρθει να μου διαίσθηση νωρίτερα και τώρα με οδήγησε να επιβεβαιώσει αίσθηση μου για το ιστορικό της εμπλοκής του Μωάμεθ. Είναι πραγματικά ήρθε ως αγγελιοφόρος για τους ανθρώπους στην ίδια περιοχή όπου είχε αφήσει τον Εβραϊκό λαό περίπου δύο χιλιάδες χρόνια νωρίτερα.
Εκείνη τη μέρα μου έδωσε ο Μωάμεθ την υπόσχεσή μου να είναι ένας οικοδόμος γέφυρα μεταξύ του δυτικού κόσμου και των μελών της μουσουλμανικής οικογένειάς του. Να κάνω πάντα το καλύτερό μου για να κρατήσει τις υποσχέσεις μου. Με τον όρο "δυτικό κόσμο", εννοούσα πραγματικά τον υπόλοιπο κόσμο.

  Ιστορία της ειρήνης δεν έχετε στις ειδήσεις!

Bank 92352942636 (BNbank)  Swift (BIC): KBNONO22
IBAN:
NO6992352942636

Inger Susaeg

το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

τηλέφωνο

 0047 75584615

κινητό τηλέφωνο

 0047 95154025