Keskinäinen alusta rakennuksen rauhaa
Google Translator. Lue huumoria ja avoin mieli! :)

Käyttöönotto * Kotiin * Laatutekijät, mikä johtaa rauhaan
 

Voimmeko löytää uusi vastauksia haasteisiin? Mitä kaikki ihmiset on yhteistä? On energiaa kaikille eläville olennoille. Elämän energia. Havainnoimalla ja tutkimalla elämän energiaa elämän kaikkien ihmisten sopia jotain. Voimme rakentaa siltoja kulttuurien, uskontojen ja kansojen.Vastaukset ovat aivan silmiemme edessä, kun meillä on aikaa pysähtyä ja ajatella.

Kun katsomme maailmaa on tunteita, jotka aiheuttavat väkivaltaa ja sotaa. Ahneus. Kostonhimoinen. Itsekkyys. Syytöksiä. Tunteet ovat liikkeellepaneva voima toimia kaikkien ihmisten elämän. Tarvitsemme tietoa ihmisen psyyke. Onko mahdollista lopettaa sodan opettamalla meitä käsittelemään tunteita?

Meidän on opittava antamaan anteeksi niin tärkeä osa rauhanpyrkimyksiä. - Voimme kaikki oppia laittaa tuskallisia muistoja takanamme. Se tarvitaan luomaan pysyvän rauhan. On vaikea osoittaa muita ja kertoa heille mitä tehdä. Meidän todella täytyy aloittaa itsestämme!

Luennot Englanti
 

Föreläsningar i Norden
 Lectures

Voitko samaa mieltä tästä?

 • On energiaa kaikille eläville olennoille. Elämän energia.

 • Elämä Energia on mitä erottaa mies veistos.

 • Elämä energia on yhteinen kaikille ihmisille, riippumatta kielestä, uskonnosta ja väri.

 • Elämä Energia hyväksyy meidät juuri sellaisina kuin olemme, missä me elämme, mitä teemme.

 • Elämä Energia hyväksyy kaikki meidän valintoja ja antaa meille uusia mahdollisuuksia koko ajan.

 • Elämä Energia ei tuomitse ... Meidän on ymmärrettävä, että me ihmiset tuomitsemaan itseämme ja toisiamme.

 • Elämä Energia ei ota puolella konflikteja tai sotia. Se antaa elämän konfliktin osapuolille. Se on neutraali.

 • Elämä energia ei luo ristiriitoja.Se vain on itsestään.

Yllä oleva kuva osoittaa, miten se on tänään ... Odotamme passiivisesti jonkun selvittää meille. Huomaa, että pieni poika on ainoa miettinyt täysin eri asioita ...
Ehkä enemmän meistä pitäisi nähdä uudet tiet?

Klikkaa kuvaa, jotta sen suurempana.

Jokainen ihminen on osa ihmisyyttä.Yksilön valinnat vaikuttavat koko. Siksi meidän on aloitettava itsestämme luodakseen hyvän maailman.
Kuvittele, että kouluissa ja yliopistoissa, työpaikoilla, - valtion rakennuksissa ja kunnantalot ympäri maailmaa ... radiossa ja tv, ja kotona keittiössä ... kaikki puhuvat siitä, miten voimme luoda rauhaa ja oikeudenmukaisuutta maailmassa ajattelemalla uudella tavalla. Oppimalla tunnistamaan tunteita - ja antaa anteeksi. Ajattele anteeksianto oli keskustelunaihe koko paikka!

Kyse elämänasenne. Huomata, että olemme yhdessä ovat suuri tajuissaan organismi. Yhdessä olemme yhtä suurta perhettä. Jokainen mies on tehtävä, kun katsomme itseämme tarkoita nosta täynnä.

Kun vuorovaikutuksessa kaikki nämä ominaisuudet, saat uusia ideoita tuomaan rauhaa maan päälle

Inger Susaeg  

Tässä on esimerkkejä siitä, miten voit aloittaa:

 • hyväksyä itsemme sellaisina kuin olemme.
 • hyväksymään toiset missä he ovat matkalla.
 • antaa anteeksi itsellemme ja pyytää muita anteeksiantoa.
 • antaa anteeksi muille.
 • katsomaan monimuotoisuuden arvokkaita kuin nautinnon lähde ja kehityksen.
 • työskennellä irtipäästäminen ennakkoluuloja kohtaan, mikä on erilaista.
 • Aktivoi kaikki hyvät ominaisuudet.

Emme hyväksy huonoa käyttäytymistä, joko itse tai muiden!

Henkilökohtaiset työkalut vapauteen. Google kääntäjä.

Kuvittele ihmiset, jotka ovat olleet sodassa keskenään ... Omaksua toisiaan. Laulaa mukana. Esiintyneet yhdessä. Syövät yhdessä. Mitä olet valmis tekemään sen tapahtua?
Kun ajattelee sitä, mielestäni sinun on yllättynyt ja kysy itseltäsi: "Miksi en ajatellut tätä ennen?" Hyvin.Muutoksia tapahtuu nyt!

   Lahja tämän rauhantyötä
 


Viestin perustaja

Olen työskennellyt monien eri asioita ja oppinut elämän koulussa. Sailor, opettaja, lastentarhanopettaja, batiikki taiteilija, draaman opettaja. Vuonna viimeiset 17 vuotta olen työskennellyt itsensä kehittämiseen. Siksi olen ollut mukana rauhan työssä. Emotionaaliset haavat aiheuttavat ajattelemaan negatiivisesti. Siis rauha maan päällä on aloitettava itsestämme. Sinä ja minä.
Minulla on idea. Meillä rikkaiden maiden pitäisi maksaa enemmän tavaroita. Siksi ehdotan, että ne, jotka kasvavat tai valmistaa kohteen pitäisi olla enemmän kuin kaikki muut ketjun laji. Mielestäni on mahdollista luoda kansainvälisen oikeuden tähän
On aika toimia. Meidän on todellakin arvostaa hämmästyttävä planeetta elämme, iloita yhdessä toisten kanssa ja ennen kaikkea harjoittaa mitä olemme huolissamme.

Tekemällä tiivistä yhteistyötä sieluni tietoisuus monta vuotta, olen saanut käsityksen todellisesta luonteesta olemassaolon.Hiukkaset koostuvat kaikki on tajuissaan. Ne on ohjelmoitu pitkään, jotta fyysinen alkuperä elämää maapallolla. Minulla on toinen sivusto, joka puhuu tästä. www.earthgrids.com. Minä kommunikoida ja toimivat ihmisten kanssa, jotka ovat kuolleet, mutta asuvat olennaiset mitat maan. He työskentelevät hyvin aktiivisesti ihmisiä luomaan rauhaa maan päälle yli rajojen ja uskontoja. Se antaa paljon aihetta optimismiin tulevaisuuden.

Terveisiä Inger Susaeg
Olen vastuussa tällä sivustolla.

Täällä Englanti mitä olen löytänyt siitä lähtien. Voit brulke Google Translator.

Omat erityinen tarina.

Olen halunnut työskennellä maailmanrauhan lähtien olin pieni. Minun etsiä vastauksia, olen matkustanut monissa paikoissa. Vuonna 2004 olin Hyderabad Intiassa, jossa kävin ystäväni.
Ystävälleni vei minut suuri muslimi alueen mausoleums nähdä kaikki kauneutta siellä. Kuten saimme sisäänkäynti, tulin tietoiseksi rakennuksen oikealle. Hän kertoi minulle, että se oli moskeija, joka ei ollut käytössä. Se oli niin rauhallista ja kaunista siellä, joten menin portaita ja istahti hetkeksi. Hetken hiljaisuuden Nousin ylös ja yhtäkkiä kuulin selkeä ääni korvassa: Mitä haluat sivustoni? Olin tottunut ääniä pään koulutuksesta vuotta ennen kuin tämä tapahtui, joten sanoin olisin silta lännen ja muslimit. Tiesin, että se oli Muhammedin ääni ja hän vahvisti sen.
 
Muistan kysyin häneltä jotain en ollut ajatellut. Se oli tullut minulle intuition: Olitko samaa kuin Mooses? Hän näytti yllättynyt, mutta vastasi: "Kyllä, se on totta.
Päivä annoin Mohammed / Muhammedin lupaus rakentaa siltoja muslimien perhe ja muualla maailmassa. Oma sitoutuminen rauhaan on osa tätä. Kun teen lupauksen jollekulle, teen aina parhaani, jotta se pysyy.Termi "länsimaissa", olen oikeastaan ​​tarkoitti muun maailman. Mielestäni olemme perhe maan päällä.

Työ Olen tehnyt myöhemmin voi valaista konflikti Lähi-idässä. Klikkaa linkkiä oikealla!

 

Bank 92351868408 (BNbank)  Swift: KBNONO22
IBAN:
NO6992351868408

Inger Susaeg

Sähköposti

 Puhelin

 0047 75584615

Matkapuhelin

 0047 95154025